icon back povratak

Promotivni film o Krk Outdooru osvojio srebrnu nagradu u New Yorku

Film „Ecos of Adventure“ nagrađen je prestižnim The Telly Awards u kategoriji Travel & Tourism - Promotional Video

26.06.2024.

Turistička zajednica otoka Krka s ponosom objavljuje da je promotivni film o Krk Outdooru pod nazivom “Echoes of Adventure”, na cijenjenjim The Telly Awards u New Yorku, osvojio srebro u kategoriji Travel & Tourism - Promotional Video.

Ovo priznanje slijedi nakon nedavnog uspjeha na Međunarodnom festivalu turističkog filma i multimedije Golden City Gate u Berlinu, gdje je film dobio Zlatnu zvijezdu, prepoznajući ga kao izvanredan uradak u globalnom turističkom sektoru.

Telly Awards, osnovane 1979. godine, slave izvrsnost u video i televizijskim produkcijama. Ove godine, konkurencija je bila iznimno jaka s rekordnih 13.000 prijava iz 56 zemalja, uključujući radove najpoznatijih brendova, mreža i nezavisnih studija kao što su ESPN, Calvin Klein, NASA i Zaklada Michaela J. Foxa.

"Izuzetno smo ponosni na ovo priznanje koje potvrđuje vrhunsku kvalitetu i globalnu privlačnost promotivnog sadržaja otoka Krka," izjavila je Majda Šale, direktorica Turističke zajednice otoka Krka. "'Echoes of Adventure' na dojmljiv način prikazuju jedinstvene ljepote i pustolovni duh našeg otoka, čineći ga zasluženim dobitnikom ove prestižne nagrade.“

"Echoes of Adventure" osmišljen je kako bi prikazao živopisnu ponudu aktivnog odmora na otoku Krku, s posebnim osvrtom na biciklizam, pozivajući gledatelje da dožive njegov šarm kroz zadivljujuće vizuale i dojmljivu priču. Uspjeh filma na Telly Awards, koji ocjenjuje ugledni panel od preko 200 stručnjaka iz vodećih televizijskih mreža, produkcijskih kuća i streaming platformi poput Shutterstocka, Marvela i BBC-a, naglašava njegovu kreativnu izvrsnost i univerzalnu privlačnost.

I ove godine žiri su činili istaknuti stručnjaci iz sektora novih tehnologija i društvenog utjecaja, predstavljajući tvrtke poput Netflixa, RunwayML-a i Zaklade Thomson Reuters, što osigurava rigoroznu i suvremenu evaluaciju svih prijava.

Turistička zajednica otoka Krka izražava zahvalnost kreativnom timu Level 52 iz Labina koji stoji iza produkcije promotivnog filma "Echoes of Adventure", čija su vizija i predanost oživjeli ovaj projekt. Ova nagrada dodatno potvrđuje status otoka Krka kao vrhunske turističke destinacije, poznate po svojim prekrasnim krajolicima, toplom gostoprimstvu i bogatoj kulturnoj baštini - pozivamo vas da i Vi doživite njegove čari kroz "Echoes of Adventure"!