Biciklizam

Istraživanje skrivenog krčkog blaga na biciklu

Vožnja biciklom po otoku Krku jedinstveno je iskustvo. Mjesta blage mediteranske klime do kojih stižete prelaskom mosta, otkrit će vam svoju bogatu tradiciju i dugu upečatljivu prošlost. Očaravajući krajolik zlatnog otoka dat će vam osjećaj slobode i tišine koju prekida samo zvuk kotača i cvrkut ptica. U ritmičnom i opuštajućem tempu uputite se na avanturu koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

Bicikl je idealno sredstvo za otkrivanje autentičnog dijela otoka. Njime ćete se pustim cestama, prošaranim prekrasnim pogledima i zvukovima prirode, udaljiti daleko od prometa i buke. Na gotovo 500 kilometara biciklističkih staza prikladnih za sve kategorije biciklista, zasigurno ćete naći idealnu rutu za sebe, obitelj i prijatelje. Bez obzira vozite li se radi vlastitog užitka ili kao sudionik vrhunskih biciklističkih natjecanja, otok Krk postat će destinacija kojoj se iznova vraćate.

Pogledajte video

DOGAĐANJA

Bez obzira jeste li početnik, rekreativac ili natjecatelj, biciklistička događanja na otoku Krku ispunit će sva vaša očekivanja. Pridružite se rekreativnim biciklijadama, tematskim vođenim turama ili izazovnim MTB utrkama.

Kalendar događanja

BIKE & BED SMJEŠTAJ

Ugodan smještaj u objektima prilagođenim bike standardima omogućit će vam istinski odmor za dušu i tijelo, osobito nakon aktivnosti

 

Potražite smještaj

USLUGE

Potražite najam bicikala i ostale opreme, specijalizirane trgovine, servise i ostale usluge koje vaš boravak na otoku čine bezbrižnim

Saznajte više